Troslojne premium krovne folije

LUFTAKTIV. BS 150 Pro (sa obostranom ljepljivom trakom)

 

Rolna 75m2

Visokoparopropusna, vodonepropusna troslojna krovna membrana (150g) (PP)

Integrisana ljepljiva straka sa obje strane membrane

10 godina garancije

Certifikat i preporuka udruženja njemačkih krovopokrivača ZVDH

Proizvedeno u Njemačkoj

Kompatabilno sa pokrovnim materijalom svih proizvođača

 

Cijena po m2: 2,65 KM

Cijena po rolni: 198,75 KM

 

LUFTAKTIV je novi brend u Tondachovom prodajnom portfoliju u segmentu krovne opreme

Krovne folije predstavljaju esencijalni element krovišta ukoliko želite sigurnost i dugotrajnost. U vrhu Tondachove ponude u programu LUFTAKTIV nalaze se BS 150 (150g PP) i BS ULTRA 220 (220g PES filc), a obje dolaze u kompletu sa obostranom samoljepljivom trakom. Lakoća montaže, uz vrhunski njemački kvalitet, je karakteristika ovih troslojnih membrana koje su garant dugovječnosti i sigurnosti Vašeg krova.

Vodonepropusnost krovnih folija čuva potkrovlje čistim, sprečavajući prodor vode (kiše i snijega) koja sa sobom nosi i nečistoće. S druge strane, jednosmjerna paropropusnost odvodi paru izvan objekta. Proces odvođenja pare je iznimno važan za zdravlje osoba koje borave u prostoru; ukoliko ga ne bi bilo, kondenzacija pare bi direktno utjecala na stvaranje plijesni koja može uzrokovati truljenje i destabilizaciju cijelog krovnog sistema, te alergijske reakcije kod ukućana.

Implementacija ovih rješenja je jednostavna i zato što Tondachove folije imaju potpunu kompatibilnost sa pokrovnim materijalom svih proizvođača na tržištu Bosne i Hercegovine

 

KONTAKTIRAJTE NAŠE PRODAJNE PREDSTAVNIKE ZA VIŠE INFORMACIJA