Mi smo Tondach

Tondach Bosna i Hercegovina

Tondach Bosna i Hercegovina d.o.o. je vodeća kompanija na bosanskohercegovačkom tržištu crijepa i krovne opreme. Vođeni najvišim standardima kvalitete i inovacije, stekli smo reputaciju kompanije koja predano usavršava asortiman proizvoda i usluga u skladu sa zahtjevima tržišta i vremena u kojem živimo.

Posvećenost unapređenju kulture građenja još od 1996. godine pokazujemo kroz partnerstva sa međunarodnim kompanijama čije proizvode nudimo našim klijentima.

Pored najkompletnije ponude krovnih sistema, distribuiramo dimnjačke i zidne sisteme, cijevne sisteme, hidroizolacije, drenaže, opločnike od sinterovanog kamena i pribor za izvođače radova.

Cilj nam je ponuditi kompletna rješenja za svaki dom, ali i za projekte i objekte koji zahtijevaju specijaliziran pristup, poput objekata od historijske važnosti.

Pozitivne ocjene hiljade klijenata osvojili smo ne samo nudeći vrhunske proizvode, već i predanošću našeg visokokompetentnog tima. Tondachova ekipa stručnjaka razumije specifične potrebe svakog klijenta i kontinuirano se edukuje sa ciljem pronalaska najboljih individualnih rješenja.

Naš prodajni portfolio za 2023. godinu donosi pažljivo birane proizvode brendova kojima vjerujemo. Bez obzira na vrstu proizvoda, tradicionalnu ili modernu estetsku formu, nudimo vam vrhunska rješenja kreirana najmodernijim tehnologijama i zasnovana na decenijama naučnih istraživanja.

27 godina sa Vama

Prodajne regije

Sarajevska regija

Edin Kunić
+387 62 345 670
edin.kunic@tondach.ba

Sjeveroistočna Bosna i Hercegovina

Said Bešlija
+387 61 198-698
said.beslija@tondach.ba

Centralna Bosna i Istočna Hecegovina

Davor Tešić
+387 62 875-500
davor.tesic@tondach.ba

Mostar i Zapadna Hercegovina

Muhidin Bezdrob
+387 61 150-527
muhidin.bezdrob@tondach.ba

Banjalučka regija i Unsko-sanski kanton

Đorđe Sekulović
+387 62 930-160
djordje.sekulovic@tondach.ba