Tondach Bosna i Hercegovina

Tondach Bosna i Hercegovina

Tondach Bosna i Hercegovina jedan je od pionira i lidera na domaćem tržištu crijepa i krovne opreme. Proteklih 26 godina naučilo nas je da se iznova uspješno prilagođavamo okolnostima i izazovima dinamičnog tržišta. Reputaciju kompanije sa vrhunskom ponudom proizvoda i usluga težimo konstantno unaprjeđivati, a tako smo u proteklom periodu prošli kroz proces rebrandinga i organizacijskog razvoja.

Posvećeni potrebama naših klijenata pronašli smo međunarodne partnere visoke reputacije sa kojima ćemo graditi buduće poslovne uspjehe. Na bosanskohercegovačko tržište pored crijepa i krovnih sistema donosimo inovativna rješenja i proizvode vrhunskog kvaliteta u segmentima solarnih krovnih sistema, dimnjačkih sistema, cijevnih sistema, podnih obloga i hidroizolacije evropskih top proizvođača.

Želimo za naše partnere i kupce kreirati nove vrijednosti i trendove, te unaprijediti kulturu građenja u Bosni i Hercegovini.

Najveću vrijednost naše kompanije čine hiljade zadovoljnih klijenata, naši međunarodni partneri i visokokompetentan, predan i lojalan tim.

Prodajni predstavnici

Davor Tešić

Centralna Bosna i Istočna Hecegovina
+387 62 875-500

Muhidin Bezdrob

Mostar i Zapadna Hercegovina
+387 61 150-527

Said Bešlija

Sarajevo i Sjeveroistočna Bosna i Hercegovina
+387 61 198-698

Đorđe Sekulović

Banjalučka regija i Unsko-sanski kanton
+387 62 930-160

Advan Kuljuh

Tehnička podrška
+387 61 226-745