ERLUS: Kvalitet iz Njemačke

 

Vrhunski glineni crijep E58 SL®

Crijep Ergoldsbacher E 58 SL ujedinjuje sve prednosti obitelji Ergoldsbacher E 58 u isplativom glinenom crijepu. Njegov se oblik temelji na klasiku Ergoldsbacher E 58, ali puno detalja ipak otkrivaju razliku. Zbog svoje izdašne mogućnosti pomaka, posebno je podesan za sanaciju krovova pokrivenih betonskim crijepom. Iako je taj crijep zahvalan za ugradnju srednje velikog formata, nakon polaganja naizgled djeluje manji.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: oko 29,0 x 46,5 cm

Duljina pokrivanja: oko 32,5 – 35,5 cm

Srednja širina pokrivanja: oko 24,3 cm

Potrošnja po m2: od 11,5 kom.

Težina sukladno normi DIN 1055, uključ. letvu: oko 0,55 kN/m2

Realna težina bez letve: oko 43,0 kg -48,0 kg/m2

Sadržaj palete: 240 kom.

Težina palete: oko 935 kg

Broj crjepova u svežnju: 5 kom.

Skupina širine letvanja: 34 cm

 

Klasa otpornosti na udare grada (HW) 4

20 godina garancije na dostupnost modela

 

NJEMAČKI KVALITET, BH KROVOVI

Tondach Bosna i Hercegovina, kompanija-lider na bh. tržištu crijepa i krovne opreme, napravila je monumentalan iskorak u poslovanju, stupivši u partnerske odnose sa međunarodnim kompanijama visoke reputacije.

Kruna našeg razvoja je partnerstvo sa njemačkim gigantima, kompanijom Erlus. Tako će crijep ovog proizvođača biti dostupan kupcima u našoj zemlji, EKSKLUZIVNO u sklopu prodajnog asortimana kompanije Tondach Bosna i Hercegovina d.o.o.

ERLUS AG

Osnovani 1842. godine u bavarskoj općini Ergoldsbach, Erlus je u 180 godina dugoj tradiciji postao “krov nad glavom” cijele Bavarske. Inovativnost, pouzdanost, pristupačnost i kvaliteta su četiri odlike njihovih bezvremenskih proizvoda koji nastaju kao rezultat visokotehnološkog postupka, ali i dalje izrađeni od najboljeg prirodnog materijala – gline.